Deltaweekend gaat digitaal

Wedstrijdzeilen zoals bedoeld!

Foto: Anusjka Martens, Fotografie Objectivo
Foto: Anusjka Martens, Fotografie Objectivo
Het is voor sommigen misschien nog even wennen, maar we gaan dit jaar bijna helemaal over op digitale informatievoorziening. Dat bespaart een hoop papier en is voor de organisatie en deelnemers ook veel flexibeler. Zo staat de officiële aankondiging al enige tijd op de website. De wedstrijdbepalingen en een beschrijving van de windward-leewardbaan volgen in de eerste week van juni. De banen rond de vaarwaterboeien worden tijdens het dagelijkse palaver om 08.00 uur bekendgemaakt en gelijktijdig digitaal verspreid (website/twitter Facebook). Ondervindt u aan boord problemen met het raadplegen van de digitale media? Dan zorgt het wedstrijdcomité desgevraagd voor informatie op papier. Volg ons zeker op Facebook  en twitter voor de laatste nieuwtjes!

Het Deltaweekend Magazine is beschikbaar!
Trots presenteren we de digitale versie van het Deltaweekend Magazine 2017. Maar liefst 40 pagina's dik, met mooie foto's, achtergrondverhalen, nuttige informatie over het Deltaweekend en uiteraard de advertenties van onze sponsoren zonder wie de organisatie van het Deltaweekend niet mogelijk zou zijn. Over enkele dagen rolt de papieren versie van de pers bij drukkerij Zoeteweij. Onze sponsoren en vaste relaties krijgen het magazine binnenkort toegezonden. Deelnemers krijgen een exemplaar bij aanmelding op het wedstrijdsecretariaat.