Helaas is de Deltaweekend Business Regatta wegens te weinig inschrijvingen geannuleerd.

 

De Deltaweekend Business Regatta is een uniek 1-daags zeilevenement voor de zakelijke markt. Op vrijdag 23 juni strijden ondernemers met en tegen elkaar om de felbegeerde Business Regatta trofee!  

   

SCHRIJF HIER IN VOOR DE BUSINESS REGATTA!

De wedstrijdzeilen is in vele opzichten vergelijkbaar met het zakenleven. Aan boord is teamwork van essentieel belang voor het beste resultaat. Je hebt daarbij in het wedstrijdzeilen doorzettingsvermogen en lef nodig en je moet natuurlijk willen gaan voor het maximale, namelijk de winst!

Er zijn verschillende redenen op te noemen om deel te nemen aan de Deltaweekend Business Regatta. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Klantenbinding: bedank je beste klanten door ze een dag zeilen aan te bieden. Een herinnering die gegarandeerd blijft!
  • Relatiemanagement: neem je beste relaties mee zeilen of schrijf gezamenlijk als team in en combineer relatie-onderhoud met plezier.
  • Netwerken: ontmoet andere ondernemers en vergroot je netwerk in een ontspannen setting.
  • Teambuilding: daag je medewerkers uit om door goede samenwerking te gaan voor de winst.
  • Personeelsuitje: een actieve dag vol plezier.

Deelname betekent genieten van een volledig verzorgde, actieve dag op het water. Een ervaren schipper leert u de beginselen van het (wedstrijd)zeilen. Op snelle en comfortabele jachten neemt u deel aan een echte zeilwedstrijd. Uiteraard wordt de inwendige mens volledig verzorgd.

Een unieke ervaring die u nog lang zal bijblijven!

Programma:
09.00 uur Ontvangst
09.30 uur Welkom en presentatie wedstrijdzeilen
10.00 uur Inschepen
11.30 uur Eerste start
12.30 uur Lunch (aan boord)
13.30 uur Tweede start
16.00 uur Terug in de haven voor de “après sail”
16.30 uur Prijsuitreiking
17.00 uur Netwerkborrel
Het is tevens mogelijk om na afloop deel te nemen aan de Deltaweekend barbecue.

Inschrijven kan individueel of met een team. Wanneer u deel wilt nemen met uw eigen jacht is dit uiteraard ook mogelijk.

SCHRIJF HIER IN VOOR DE BUSINESS REGATTA!


De organisatie van de Deltaweekend Business Regatta is in handen van Loef Company en SailForce. Voor meer informatie kunt u mailen naar Marloes Hoefnagels: info@loefcompany.nl.


Op de Deltaweekend Business Regatta zijn de algemene voorwaarden van SailForce van toepassing. De Business Regatta heeft doorgang bij minimaal 10 deelnemende schepen. Bij individuele inschrijving worden minimaal 6 personen op een schip ingedeeld. De organisatie behoudt zich het recht voor om bij minder dan 10 schepen het evenement te annuleren.