SPONSOREN 

Of u wel of niet direct een (zakelijke) band heeft met de zeilsport, sponsoring van een vooraanstaand evenement als de Deltaweek is interessant voor bedrijven. Waarom? De lange geschiedenis en het hoge niveau van het Deltaweekend gecombineerd met het feit dat de zeilsport een positief, sportief en ecologisch imago heeft.  Het aanzien van de zeilsport is hoog in binnen- en buitenland. Evenementen als de Olympische Spelen, de America’s Cup en zeker dit jaar de Volvo Ocean Race dragen in toenemende mate bij aan dit aanzien.

Het Deltaweekend is tevens een informele ontmoetingsplek voor professionals uit het bedrijfsleven. Tijdens dit zeilevenement kunnen nieuwe contacten worden gelegd en bestaande contacten verstevigd. Dit alles in een ontspannen sfeer en een prachtige omgeving.

Deltaweekend in 2018 in Zierikzee

De voorbereidingen voor het Deltaweekend van 8 t/m 10 juni 2018 zijn in volle gang. Zierikzee is een haven met veel historie voor het Deltaweekend. We gaan een mooi walprogramma neerzetten, met hoogstaande catering, duidelijke briefingfaciliteiten, een goed toegankelijk secretariaat en alles wat er verder allemaal bij hoort.
                                                          
Bredere exposure voor onze sponsoren

De ingezette digitalisering wordt in 2018 op alle fronten doorgezet. Dat geldt ook voor de promotie voor onze sponsoren. Het bereik via digitale middelen en social media is vele malen groter dan papieren uitingen en geeft een bredere exposure voor onze trouwe bestaande en hopelijk ook nieuwe sponsoren! Neem hier een kijkje in onze nieuwe sponsorbrochure voor de mogelijkheden.

ClubRacer mediapartner
ClubRacer (www.clubracer.be), het grootste digitale zeilplatform in de Benelux is onze vaste mediapartner. ClubRacer zal tijdens de wedstrijden zeer actuele berichtgeving gaan verzorgen en met near-real-time foto- en videomateriaal van de wedstrijden komen. Ook gaan zij op de wal interviews afnemen van deelnemers, die ze vervolgens publiceren via Facebook en website.

Weer meedoen als sponsor?
Wilt u uw vorige sponsorbijdrage hopelijk weer herhalen voor dit jaar? Klik dan hier om dit per mail te bevestigen.  U kunt ook contact opnemen met Lida Buijtink (06 11327552) of Willem Johannesma (06 26218337).

 

Hoofdsponsoren van het DELTAWEEKEND
Delta Yacht
Johan Bol Taxaties
Kallewaard Catering & Partyservice
Gemeente Noord-Beveland
On Deck
Tideway Offschore Solutions
TNG Swiss Watches
Van der Rest Nautic
Yachtservice Van Swaay

Sponsors van het DELTAWEEKEND
Automotions/Volvo
Carbon Masts
Delta Automatisering
Flash
Gommers
Hagoort Sails
HJCO Capital Partners
Mulder Yachtservice
Orde op Zaken
Privium Fund Management
Robeco
Voogd en Voogd
Vrolijk Watersport
X-Yachts Holland
Yachtclub Colijnsplaat
Yanmar
Zuidschor
Zoeteweij Drukkerij

Supporters van het DELTAWEEKEND
Aedes Maritima
Allround Zeilmakerij
Baas en zijn Madam
Boateak
Botenstalling Zierikzee
Custom House
Dehler
Dredging & Marine Regatta
DRV Accountants
GV Solutions
Hansa BV
Loef Company
North Sails
Tijssen Electro
Van Oord
Visser Watersport
Zwemer Watersport
Sail4Charity