Wedstrijdbepalingen en NOR staan online

De wedstrijdbepalingen en Notice of Race van het Deltaweekend 2018 staan online. Het Deltaweekend is een papierarme regatta en om die reden delen we geen papieren versie van deze documenten uit. Je kan de documenten downloaden via Manage2Sail.

Scratch Sheets
De Scratch Sheet applicatie van de Noordzee Club is een eenvoudige online tool voor zeilteams en wedstrijdorganisaties om snel een scratch sheet samen te stellen en te delen. Door dagelijkse update van de actuele op de ORC site gepubliceerde meetbrieven, ben je verzekerd van een accurate berekening.

Via deze link ga je naar de pagina met daarop de links naar de verschillende klasse scratch sheets.

Licenties en meetbrieven
Deelnemers en hun boten dienen geregistreerd te zijn als zij aan wedstrijden meedoen. Hiermee vallen ze onder de Regels voor Wedstrijdzeilen en de regels die NOC*NSF en de ISAF aan wedstrijdsport stelt.

Meer informatie op de website van het Watersportverbond.

Praktische informatie

Meer praktische informatie over het Deltaweekend vind je op de website van het Deltaweekend.