49e editie Deltaweekend vanuit Colijnsplaat

De 49e editie van het Deltaweekend wordt gevaren vanuit de haven van Colijnsplaat. Van vrijdag 28 juni tot en met zondagmiddag 30 juni zal net als in 2017 rond de Vissershaven van Colijn een “regatta village” worden gebouwd waar het voor zeilers en belangstellenden goed toeven is.  De haven ligt direct aan de Oosterschelde en het wedstrijdgebied. Voor toeschouwers een prachtige uitkijkpost om de wedstrijden ook vanaf de kant te kunnen volgen.

Vrijwel elke zeiler kan bij het Deltaweekend terecht, van sterk competitief tot meer recreatief. Het Deltaweekend betekent wedstrijdzeilen zoals bedoeld, met een fanatieke strijd op het water en veel gezelligheid aan de wal. Inschrijven kan in de IRC en ORC klassen, de Rond- en Platbodemklassen en diverse eenheidsklassen. Ook ongemeten jachten en Belgische jachten met een CR-rating zijn welkom. We streven naar een verdere groei van de wedstrijdvelden, zowel in aantal als in diversiteit.