De inschrijving staat open!

Colijnsplaat, 6 maart 2019 – De inschrijving voor de 49e editie van het Deltaweekend is geopend. Inschrijven kan geheel digitaal via het Manage2Sail (M2S) inschrijfformulier op onze website.

Bij het inschrijven kunt u  ook meteen intekenen voor de gezellige BBQ op vrijdag en het heerlijke buffet op zaterdag dat we dit jaar voor de deelnemers organiseren. Voor de maaltijden kan ook later worden ingetekend.

Vrijwel elke zeiler kan bij het Deltaweekend terecht, van sterk competitief tot meer recreatief. Inschrijven kan in de IRC, IRC, ORC double handed, de Rond- en Platbodemklassen en eenheidsklassen zoals de J80, de J24 en de Yngling. Ook ongemeten jachten en voor onze Belgische zeilvrienden CR geregistreerde jachten zijn welkom.

Het gezellige Colijnsplaat zal zich van zijn beste kant laten zien waarbij de vissershaven wordt omgebouwd tot regatta-haven, zodat alle zeilers bij elkaar zitten tijdens het Deltaweekend.
En ook dit jaar is ClubRacer weer onze trotse mediapartner waardoor deelnemers en sponsors verzekerd zijn van mooie beelden en verslagen op het water en de wal.

Korting voor early birds
Als u voor 1 mei intekent, krijgt u 10% korting. Wacht dus niet langer  en schrijf vandaag nog in! Heeft u vragen over de inschrijving? Neem dan contact met ons op!

SCHRIJF NU HIER IN!