Deltaweekend stopt met plastic bekers

Deltaweekend stopt met plastic bekers
Twee jaar geleden zijn we overgegaan op een papierloos evenement, althans zo min mogelijk papier. Dat is aardig gelukt. Goed voor het milieu! Komende editie gaan we samen met een van onze sponsoren ook iets doen aan de verspilling met wegwerp bier- en frisdrankglazen. Alle deelnemers krijgen van Klean Kanteeneen prachtig ontworpen RVS beker met het Deltaweekend logo. Een mooi aandenken om mee naar huis te nemen en drinken uit plastic is voor altijd verleden tijd.

Goed nieuws van de Rond- en Platbodems
We hebben concrete toezeggingen dat een aantal grotere platbodems (Lemsteraken) richting Colijnsplaat komen. We houden er rekening mee bij het inrichten van de havenkom. Zo wordt het alleen maar gezelliger.

Snel inschrijven
Veel vaste deelnemers hebben al toegezegd weer mee te doen, maar we hebben ze nog niet gezien op de inschrijflijst. Schrijf daarom nu in en probeer ook clubgenoten warm te maken voor deelname aan het Deltaweekend, ze zullen er geen spijt van hebben.
Ga naar onze website om in te schrijven.