De inschrijvingen komen op gang

De eerste inschrijving kwam supersnel binnen, nog geen uur na openstelling van de inschrijving meldde Maarten Jan Reijnders zich al aan met de KARMA, een Agile 42, foto boven. Deze bijzondere boot zal zeker opvallen in het ORC/IRC-1 veld. Inmiddels staan we op meer dan 30 inschrijvingen, maar we gaan voor 100 boten! Wacht niet langer met inschrijven!

Zeilers staan centraal
Uiteindelijk doen wij het allemaal om de zeilers een mooi wedstrijdweekend te bezorgen tijdens het oudste en grootste meerdaags zeilevenement in de Zeeuwse Delta. Een mooie start voor de zomervakantie vanuit zonnig Zeeland. We zorgen weer voor een goede organisatie op het water en volop plezier aan de wal!

Zilveren sponsoren in het zonnetje
Net als voorgaande jaren wordt de catering verzorgd door Kallewaard-catering, die tevens een van onze sponsoren is. Vergeet bij het inschrijven niet te boeken voor de overheerlijke maaltijden, verzorgd door Kallewaard-catering.

Wie kent ze niet Delta Yacht jachtservices in Colijnsplaat? Ze verzorgen een compleet pakket aan watersportservice, ze zijn het hart van de watersport in Zeeland, zoals ze zelf zeggen. Maar meer dan dat, want ze hebben al vele jaren ook hart voor het Deltaweekend als trouwe sponsor. Als extra service tijdens het Deltaweekend bieden ze parkeergelegenheid aan voor trailers van onze deelnemers.

Een andere enthousiaste sponsor is Johan Bol met zijn bedrijf JB-taxaties B.V. voor schade-expertise en taxaties. Als de nood aan de man komt weet je waar je moet zijn! Johan is bij ons vooral bekend als bevlogen en trouwe deelnemer. Het Deltaweekend was vorig jaar zijn eerste echte wedstrijd met zijn gloednieuwe Grand Soleil 34, foto onder.

Digitaal applaus. Het Deltaweekend zou niet niet mogelijk zijn zonder al die sponsoren. Zij zijn allemaal van groot belang voor ons zeilers, geef ze daarom een digitaal applaus door op hun logo’s te klikken!