Veel buitenlandse deelnemers in Deltaweekend

Internationale deelnemers
Onder de vroege inschrijvers weer vele oude bekenden. Waaronder de BlueOne, een First 36.7, die met de Finse schipper Timo Hallantie onder Belgische vlag meevaart met een internationale bemanning afkomstig uit de Brusselse EU gemeenschap. Behalve de BlueOne zijn er nog veel meer buitenlandse inschrijvingen uit Duitsland en België. Het Deltaweekend is blij met deze deelnemers, waardoor het evenement een echte internationale dimensie krijgt.

Walprogramma
Ook op de wal wordt het weer ouderwets gezellig. Het zeilersdorp verrijst op het havenplateau in Colijnsplaat. Dit jaar vind je hier ons eigen Deltacafé dat op alle dagen bij terugkomst in de haven is geopend voor het welverdiende finishdrankje.

Eten en feest 
Net als vorig jaar kun je op vrijdag- en zaterdagavond met je bemanning, vrienden en familie dineren in het Deltaweekend zeilersdorp. Op vrijdag een heerlijke BBQ, op zaterdag een uitgebreid Deltabuffet. Kosten slechts €16,50 per persoon, per avond. Aanmelden voor de diners kan via de inschrijving in M2S (alleen voor deelnemers aan het Deltaweekend). Op beide avonden zorgen we uiteraard voor muzikale invulling en na het eten gaan de voetjes dan ook volop van de vloer!

Zilveren sponsoren in het zonnetje
De hele haveninrichting in Colijnsplaat met extra steigers zou niet mogelijk zijn zonder de steun van de Deme Group, specialist op het gebied  van off-shore werkzaamheden en tal van gerelateerde projecten.

Voor onderhoud, reparaties en service aan je jacht kun je in Zeeland niet om van der Rest Nautic heen. Met havens centraal gelegen aan de Oosterschelde kun je altijd terugvallen op dit Zeeuwse watersportbedrijf, tevens één van onze trouwe sponsoren.

Ben je een keer niet aan het varen en zoek je een gerenommeerde firma voor een bouwproject, technisch installatiewerk of een dakbedekking? Dan kun je ongetwijfeld terecht bij Gommers, ook weer een trouwe en belangrijke sponsor van het Deltaweekend.