Slam wordt clothing partner Deltaweekend!

Slam wordt kledingpartner Deltaweekend
We hebben een nieuwe sponsor erbij! Het Italiaanse kledingmerk Slam is deze week een meerjarige samenwerking aangegaan als kledingsponsor van het Deltaweekend. Al onze vrijwilligers worden door Slam aangekleed, iets waar het Deltaweekend erg blij mee is. Het is een sponsor die prima bij ons past. Ook directeur Slam Benelux, Jeroen van Stijn, is erg tevreden: “We zijn verheugd met deze samenwerking. Het Deltaweekend is al sinds 1970 niet meer weg te denken. De goede sfeer van het evenement met de competitieve insteek past perfect bij ons merk”.Uitgebreide Slam collectie 
Naast zeilkleding biedt Slam een ruime casual en sailing & crew collectie aan. De casual collectie bestaat uit een Spring-Summer en Fall-Winter collectie, te verkrijgen bij watersport retailers en lifestyle winkels. De sailing & crew collectie betreft een zogenoemde Never Out Of Style-collectie die altijd op voorraad en goed te personaliseren is.

Voordeel voor deelnemers 
Ook Deltaweekend deelnemers en bezoekers kunnen voordeel halen. Op zaterdag 29 juni organiseert Slam in samenwerking met dealer Boateak uit Wemeldinge een sample sale. In de tent van het Deltaweekend worden dan samples van de huidige collectie aangeboden tegen sterk gereduceerde prijzen.