Puntjes op de i – laatste info

Op tijd inschrijven
Al naar de langetermijn weersverwachting gekeken? Het wordt prachtig, dus een extra reden om snel in te schrijven. Nog maar een paar dagen en dan is de inschrijvingstermijn voorbij en kan het wedstrijdcomité definitief aan de slag. Je kunt inschrijven tot en met donderdag 27 juni 2019, 24.00 uur. Maar let op, je inschrijving is pas definitief als ook het geldbedrag daadwerkelijk op onze bankrekening staat! Voorkom daarom teleurstellingen en aarzel niet met inschrijven want sluiting is sluiting, hoe graag we het ook anders zouden willen.

Parkeren in Colijnsplaat
Het aantal parkeerplaatsen in Colijnsplaat is onlangs uitgebreid en parkeren hoeft geen probleem te zijn, soms wat verder lopen. Probeer samen met ons zo min mogelijk overlast te veroorzaken voor de inwoners van Colijnsplaat. Ga daarom alleen op de aangegeven plaatsen staan en parkeer niet op plaatsen waar dat niet mag. U riskeert bovendien een boete.

Schrijf nu in
mediapartner