*|MC:SUBJECT|*

Kledingpartner
Sponsort u het Deltaweekend ook weer in 2023 ?
Beste sponsor van het Deltaweekend,

We kijken terug op een succesvolle jubileumeditie van het Deltaweekend in Zierikzee. Dankzij de steun van talloze sponsoren hebben we de deelnemers een aantrekkelijk zeil- en walprogramma kunnen bieden. Dank voor uw steun. Van meerdere zijden ontvingen we veel positieve reacties. Inmiddels zijn we als bestuur al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het volgend jaar. 


De volgende editie van het Deltaweekend wordt gevaren vanuit Colijnsplaat in het weekend van 23 - 25 juni 2023. Colijnsplaat is voor velen bekend terrein en heeft zeer goede faciliteiten voor sponsorexposure aan de wal. We hopen dan ook dat we u als sponsor in Colijnsplaat mogen ontvangen.
In Colijnsplaat veel mogelijkheden voor exposure aan de wal
Sponsorbrochure
De sponsorbrochure is geactualiseerd, maar de oorspronkelijke sponsortarieven zijn ongewijzigd en niet aangepast aan de inflatiecijfers. Wel zijn enkele kleine veranderingen aangebracht aan de inhoud van de pakketten. Ook hebben we een extra categorie toegevoegd voor sponsoren vanaf € 5.000. De inhoud van de tegenprestatie voor de diamanten sponsoren zal in overleg worden vastgesteld. Uiteraard hopen we dat u ons als trouwe sponsor blijft steunen. Verder gaan we op zoek naar nieuwe sponsoren. U kunt onze geactualiseerde sponsorbrochure hier nalezen of downloaden. 
Het sponsorteam voor komend jaar is aangevuld met Michiel Lampe, die onlangs tot het stichtingsbestuur is toegetreden. Binnenkort nemen we weer contact met u op.Wilt u nu al uw sponsortoezegging doen voor komende editie, geef dan uw reactie aan info@deltaweekend.nl o.v.v. sponsoring 2023.

Met hartelijke groet van het sponsorteam 2023:
  • Willem Johannesma
  • Michiel Lampe
  • Lida Buijtink
  • Hans Buijtink
Foto's: archief Deltaweekend en Anusjka Martens Objectivo Fotografie
mediapartner
 


Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.