SPONSOREN 

Of u wel of niet direct een (zakelijke) band heeft met de zeilsport, sponsoring van een vooraanstaand evenement als de Deltaweek is interessant voor bedrijven. Waarom? De lange geschiedenis en het hoge niveau van het Deltaweekend gecombineerd met het feit dat de zeilsport een positief, sportief en ecologisch imago heeft.  Het aanzien van de zeilsport is hoog in binnen- en buitenland. Evenementen als de Olympische Spelen, de America’s Cup en zeker dit jaar de Volvo Ocean Race dragen in toenemende mate bij aan dit aanzien.

Het Deltaweekend is tevens een informele ontmoetingsplek voor professionals uit het bedrijfsleven. Tijdens dit zeilevenement kunnen nieuwe contacten worden gelegd en bestaande contacten verstevigd. Dit alles in een ontspannen sfeer en een prachtige omgeving.

Deltaweekend in 2019 in Colijnsplaat

Colijnsplaat is een haven met veel historie voor het Deltaweekend. We hebben weer een mooi walprogramma met hoogstaande catering, duidelijke briefingfaciliteiten, een goed toegankelijk secretariaat en alles wat er verder allemaal bij hoort.
                                                          
Bredere exposure voor onze sponsoren

De ingezette digitalisering wordt in 2019 op alle fronten doorgezet. Dat geldt ook voor de promotie voor onze sponsoren. Het bereik via digitale middelen en social media is vele malen groter dan papieren uitingen en geeft een bredere exposure voor onze trouwe bestaande en hopelijk ook nieuwe sponsoren! Neem hier een kijkje in onze nieuwe sponsorbrochure voor de mogelijkheden.

ClubRacer mediapartner
ClubRacer (www.clubracer.be), het grootste digitale zeilplatform in de Benelux is onze vaste mediapartner. ClubRacer zal tijdens de wedstrijden zeer actuele berichtgeving gaan verzorgen en met near-real-time foto- en videomateriaal van de wedstrijden komen. Ook gaan zij op de wal interviews afnemen van deelnemers, die ze vervolgens publiceren via Facebook en website.

Weer meedoen als sponsor?
Wilt u uw vorige sponsorbijdrage hopelijk weer herhalen voor dit jaar? Klik dan hier om dit per mail te bevestigen.  U kunt ook contact opnemen met Lida Buijtink (06 11327552) of Willem Johannesma (06 26218337).

Mediapartner voor het DELTAWEEKEND
Clubracer

Kledingpartner voor het DELTAWEEKEND
Slam benelux

Hoofdsponsoren van het DELTAWEEKEND

Klean Kanteen

Delta Yacht
JB Taxaties
Van der Rest Nautic
Yachtservice Van Swaay
Kallewaard Catering & Partyservice
Deme group
Gommers Nijmegen

 

Sponsors van het DELTAWEEKEND
Allround Zeilmakerij
Boateak
Cappendijk Auto’s
Carbon Masts
Codecentric
Custom House
Delta-automatisering
Eclectic International Consulting 
Flash
OAKK Beheerd Beleggen
Hoek en Blok Accountants
Mulder Yachtservice
Orde op Zaken
Privium Fund Management
Robeco
Voogd en Voogd
Vrolijk Watersport
Yachtclub Colijnsplaat
Zuidschor

Supporters van het DELTAWEEKEND
Hagoort Sails
Tijssen Electro
Zwemer Watersport
Zeelandia