Inschrijven

De inschrijving voor de zeilwedstrijden van het Veronicarace 2022 is geopend via M2S.  

 
De betaling van het inschrijfgeld wordt in M2S via een doorlink naar de Mollie-betaalsite (Ideal en Creditcard) geregeld.

 

Tendrr – CrewMatch platform

Het Deltaweekend volgt het voorbeeld van andere grootschalige zeilevenementen. Voortaan is het Deltaweekend ook te vinden op het online CrewMatch Platform van Tendrr. Veel zeilwedstrijden kampen met het probleem dat schippers moeite hebben om een volwaardige wedstrijdcrew samen te stellen. Tegelijkertijd zien we dat jongere zeilers niet in het bezit zijn van een (wedstrijd)boot maar wel graag willen wedstrijdzeilen. Daarom is Deltaweekend in zee gegaan met het Tendrr, het Britse online platform dat ook actief is in Nederland.

 
Zoek je bemanning of zoek je een boot, ga nu naar Tendrr

 

SCRATCH Sheets 

de nieuwe sheets worden een paar dagen voor de Veronicarace geuploaded. De Scratch Sheet applicatie van de Noordzee Club is een eenvoudige online tool voor zeilteams en wedstrijdorganisaties om snel een scratch sheet samen te stellen en te delen. Door dagelijkse update van de actuele op de ORC site gepubliceerde meetbrieven, ben je verzekerd van een accurate berekening.

ORC 1 ORC 2
ORC 3 ORC 4
ORC 2H  

Blijf op de hoogte door u hier aan te melden voor de nieuwsbrief en/of like ons op Facebook