Multimedia

Hieronder een impressie van het Deltaweekend.

Foto's Deltaweekend (door Objectivo)Foto's Deltaweekend (Facebook)Video's Deltaweekend

Video’s

Deltaweekend 2018
Mooie beelden met de drone van Deltaweekend 2018 dag 3 van onze mediapartner Clubracer en onder interview met Erik van Vuuren over zijn HUBO36, de succesvolle zeiler Rutger Krijger van de J-109 Jack Rabbit en met Tonno van Bemmel over het double handed zeilen tijdens het Deltaweekend.

Overigen

Deltaweekend 2016
Omroep Zeeland heeft een mooi nieuwsitem gemaakt over het Deltaweekend in 2016. Spanning en actie op de Oosterschelde dit weekend: ruim negentig zeilboten gingen de strijd aan tijdens het Deltaweekend. Ruim 90 boten, van scherpe jachten tot ronde platbodems, strijden in verschillende klassen om de prijzen. Het 46-jarige zeilevenement werd dit jaar voor het eerst in drie dagen afgewerkt, in plaats van tien. Lees er meer over in het nieuwsartikel.Deltaweekend dag 1 vanaf de Top Job
Op de W/L baan heeft de bemanning van de J-111 Top Job een aantal mooie maneuvres gefilmd. Klik op de link voor deze prachtige beelden.

Veronicarace 2011 vanaf de Wemeldinges
Tijdens de Veronicarace heeft de bemanning van de Wemeldinges prachtige en spectaculaire opnmames gemaakt. Klik op de link Veronicarace vanaf de Wemeldinges voor deze prachtige beelden.

Veronicarace 2011 vanaf de New Frontier
Tijdens de Veronicarace 2011 heeft de bemanning van de J35 New Frontier prachtige en spectaculaire opnames gemaakt. Klik op de link Veronicarace 2011 vanaf de New Frontier voor deze prachtige beelden.

ORC klassenkampionschap vanaf de Elyxir
Tijdens het ORC klassenkampioenschap heeft de bemanning van de Elyxir prachtige opnames gemaakt. Klik op de link ORC klassenkampioenschap vanaf de Elyxir voor deze prachtige beelden.

DELTAWEEK 2011 vanaf de Druzix
Tijdens de DELTAWEEK 2011 heeft de bemanning van de Druzix prachtige opnames gemaakt van de wedstrijden van Zierikzee, via Sint Annaland, Yerseke, Wemeldinge naar Colijnsplaat. Klik op de link Deltaweek 2011 vanaf de Druzix voor deze prachtige beelden.

Zeeland Wedstrijden door team Phoenix
Team Phoenix heeft aan boord van de Melges 24 “Phoenix” prachtige opnames gemaakt van de Zeelandwedstrijden. Klik op de link Team Phoenix having a great time on the Deltaweek 2011 voor deze prachtige beelden.