Jubileumeditie Deltaweekend vanuit Zierikzee

Voor de 50e editie van het Deltaweekend gaan we volgend jaar naar Zierikzee, daar waar het ooit begonnen is. Dat is een feestje waard. We gaan er echt iets moois van maken, op het water en op de wal. Als eerbetoon aan het verleden organiseren we bovendien op zaterdag 13 juni, voorafgaand aan het programma in Zierikzee, eenmalig de bekende Veronica Race op de Noordzee, met de start en finish aan de buitenzijde van de Roompotsluis. De haven van Colijnsplaat is dan de logistieke basis.

De jubileumeditie wordt gevaren vanuit Zierikzee, waar het ooit begonnen is.
Extra exposure voor sponsoren
De jubileumeditie biedt voor u als (potentiële) sponsor ook weer extra kansen: Twee wedstrijdweekenden en dus meer publiciteit en exposure! En een jubileum als dit trekt sowieso altijd meer aandacht. Bovendien gaan we volgend jaar een speciale editie uitgeven van het Deltaweekend Magazine. Aanvullend op alle andere promotiemogelijkheden, is in dit magazine volop ruimte voor een mooie advertentie, zo mogelijk aangevuld met een advertorial over uw bedrijf. Wij assisteren u graag met de teksten en de redactie daarvan. Natuurlijk ontvangen wij u als sponsor graag persoonlijk in Zierikzee tijdens de festiviteiten aan de wal.
Doet u ook weer mee als sponsor?

Al die jaren kregen we steun van tal van sponsoren. Mede daardoor is het Deltaweekend uitgegroeid tot het grootste en oudste meerdaagse zeilevenement in de Zeeuwse Delta. Wij bestaan weliswaar al 50 jaar maar willen nog wel even doorgaan, om te beginnen met de jubileumeditie. Binnenkort zullen wij u weer benaderen om te kijken wat uw wensen zijn en hoe wij daar aan tegemoet kunnen komen. De basis blijft de Sponsorbrochure van 2019 waar wij nog met een vernieuwde versie komen. U kunt nu al uw huidige sponsorbijdrage continueren voor de komende jubileumeditie voor dezelfde bijdrage via onderstaande button. Doe het nu, meer exposure voor hetzelfde geld!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.