Nieuws

De inschrijvingen staan open!

By 3 maart 2020 maart 19th, 2020 No Comments

Misschien heb je het al meegekregen op onze Facebookpagina? Vanaf dit weekend staan de inschrijvingen open voor zowel de Veronicarace op 13 en 14 juni als het jubileum Deltaweekend van 19 t/m 21 juni. Nu iedereen weer terug is van de voorjaarsvakantie, gaat de aandacht voor velen weer uit naar het komende zeilseizoen. De harde kern vaart overigens gewoon door en doet mee aan winterwedstrijden, zoals de Goofies. Geniet van de early-bird korting als je vóór 1 mei inschrijft! Ga daarvoor rechtstreeks naar onze website.

Onze oproep voor foto’s en knipsels uit de oude doos begint resultaat op te leveren. Wie kent niet de Sharp transistorradio, één van de eerste draagbare radio’s in klein formaat? Daarmee kon je afstemmen op Radio Veronica uitgezonden vanaf het voormalige lichtschip de Nordeney dat ongeveer 4,6 mijl buiten de kust voor Scheveningen lag en fungeerde als keerpunt voor de Veronicarace. In de beginjaren werden er tijdens de Veronicarace live uitzending gewijd aan de wedstrijd met mooie verhalen tijdens het passeren van de zeezender. 

De flyer 2020 is gereed

Onze nieuwe flyer voor het jubileumjaar is gereed, geprint en ontworpen door onze huisdrukker Zoeteweij op basis van een van de vele foto’s van Anusjka Martens. We zijn druk bezig om de flyer te verspreiden. Want hoe meer bekendheid, hoe meer deelnemers en hoe meer zeilplezier!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.