Save the Date 19 juni!
Dit jaar bestaat het Deltaweekend 50 jaar. Dit bijzondere lustrum was niet tot stand gekomen zonder de inzet van jullie, oud-bestuursleden en vrijwilligers van het Deltaweekend. Daarvoor willen wij jullie hartelijk bedanken en in het zonnetje zetten op vrijdag 19 juni rond de klok van 17.00 uur bij het Luitje. Er volgt nog een gedetailleerde uitnodiging. Maar zet de datum nu al vast in je agenda. 

Kijken naar de toekomst
De tijden zijn veranderd, de wedstrijdzeilsport staat voor flinke uitdagingen. Het Deltaweekend is daarin niet uniek. Maar door rekening te houden met de wensen van de zeilers, nieuwe ontwikkelingen én met behulp van de inzet van enthousiaste mensen zoals jullie, kan de stichting Deltaweek ook in de komende decennia een mooi en leuk zeilevenement blijven neerzetten! We zien jullie graag terug in Zierikzee om herinneringen op te halen, maar ook om naar de toekomst te kijken van dit unieke Zeeuwse zeilevenement.

Oproep voor oude foto’s of knipsels
We zijn nog op zoek naar foto’s en knipsels uit de oude doos! Stuur ze op of laat het weten aan onze communicatiemedewerkers via pers@deltaweekend.nl.
Foto’s: Anusjka Martens, Fotografie Objectivo

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.