Hoe gaan we verder met het Coronavirus?

De gevolgen en maatregelen rond het indammen van het Coronavirus treft eenieder van ons. Achter de schermen gaan we door met de voorbereidingen, maar we houden er natuurlijk ook rekening mee dat we de 50e editie van het Deltaweekend moeten uitstellen. We volgen daarbij uiteraard de richtlijnen van overheidswege en van de relevante instanties zoals het Watersportverbond en het NOC – NSF.

Inschrijvingen
We roepen iedereen op om gewoon in te schrijven en niet af te wachten. Zo kunnen we ons nog in ieder geval verheugen op een leuk vooruitzicht in deze moeilijke tijden. Ingeval van afgelasting, krijgt iedereen die heeft ingeschreven en betaald vanzelfsprekend zijn inschrijfgeld terug. Laten we hopen dat het niet zover zal komen.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.