Geen Deltaweekend in 2020

Na de persconferentie van regeringsleider Mark Rutte van vanavond, is het duidelijk dat evenementen ook in Nederland tenminste tot 1 september niet mogelijk zijn. Dat geldt ook voor het Deltaweekend en betekent dat de jubileumeditie helaas niet kan doorgaan in 2020. De optie om een nieuwe datum nog in dit kalenderjaar te prikken is evenmin erg realistisch. Samen met alle zeilliefhebbers betreuren we dit natuurlijk ontzettend, maar de volksgezondheid gaat boven alles. We zagen dit natuurlijk al wel aankomen, maar we hadden, misschien tegen beter weten in, nog enige hoop.

 

Dit gaan we helaas allemaal missen dit jaar

 

Jubileumeditie verplaatst naar 2021, van 18 t/m 20 juni

Uiteraard laten we het jubileum niet voorbijgaan. Dat hopen we in volle omvang volgend jaar in het weekend van 18 tot en met 20 juni 2021 in Zierikzee te vieren.

De Veronicarace krijgt een plaats in het voorafgaand weekend van 12 en 13 juni met Colijnsplaat als uitvalshaven. Wij zullen hierover op korte termijn contact opnemen met onze partners en instanties met wie we afspraken hebben gemaakt. En niet te vergeten met onze trouwe sponsors en vrijwilligers die hun steun al hadden toegezegd. Voor volgend jaar kijken we uit naar en gezond en veilig vaarseizoen.

Foto: Anusjka Martens, Fotografie Objectivo

Goud-sponsor

Mediapartner

Kledingsponsor

Zilver-sponsor

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.