Nieuws

Sponsoring onder Covid condities

By 12 februari 2021 april 22nd, 2021 No Comments
Onzekerheid voor iedereen, toch blik op vooruit
Januari 2021
De Covid-19 pandemie heeft in 2020 iedereen geraakt en de gevolgen duren nog voort als we kijken naar de recent aangekondigde maatregelen. Dat geldt voor velen persoonlijk maar voor onze sponsoren ook zakelijk. Het ene bedrijf draait ‘normaal’ door, andere scoren juist heel goed. Maar het is duidelijk dat ook veel ondernemers in Nederland het nu lastig hebben of nog erger, het water aan de lippen staat. 
 
In dat licht is het sponsoren van het Deltaweekend natuurlijk bijzaak. Uw onderneming de juiste kant op laten varen en het goed op koers houden is uw belangrijkste prioriteit. Dus als u besluit om voor het jaar 2021 niet mee te doen omdat de middelen schaarser zijn, begrijpen we dat. En als het beter wordt, en dat wordt het omdat we zicht hebben op goedwerkende vaccins, doen we graag weer een beroep op u. Als u geen invloed op dit moment ondervindt van de corona, dan zouden wij het erg fijn vinden als u ons weer steunt met uw sponsorbijdrage. Wij kunnen uw steun hard gebruiken, omdat het om de jubileumeditie gaat én omdat het evenement in 2020 niet door kon gaan en wij daarom ook geen sponsorbijdrage hebben gevraagd, maar er wel kosten zijn gemaakt voorafgaand aan het evenement.  Lees hier verder

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.