11 maart 2021
Het blijft spannend wat er dit jaar mogelijk is i.v.m. de coronapandemie. Wij mikken in ieder geval op twee volle wedstrijdweekenden: Eerst de Veronicarace op 12 en 13 juni vanuit Colijnsplaat en een week later, van vrijdag tot en met zondag 18 – 20 juni, de uitgestelde jubileumeditie vanuit Zierikzee. In welke vorm er mag worden gevaren en wat de Covid maatregelen voor het walprogramma betekenen, kunnen we nu nog niet zeggen. Maar we blijven optimistisch. Daarom zijn we met alle voorbereidingen gewoon van start gegaan. Niks doen is voor ons geen optie. De afgelopen maanden is er weer volop vergaderd en proberen we zoveel mogelijk deelnemers aan de startlijn te krijgen. We zijn al met enkele nieuwe deelnemersgroepen in gesprek en natuurlijk rekenen we op onze vaste deelnemers voor deze 50e editie. Lees hier verder

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.