Driemaal is scheepsrecht
November 2021 – Een gezegde met een nautische achtergrond. Dat is ook van toepassing voor de tot tweemaal toe uitgestelde jubileumeditie. Veel zeilers sluiten momenteel het vaarseizoen af en zijn druk bezig met winterklaar maken van hun boot. Wij zijn inmiddels weer gestart met de voorbereidingen voor de 50e editie. Veel afspraken en regelingen hadden we voor afgelopen jaar gereed en het draaiboek lag vast. Maar voor het komend jaar moet alles toch weer nauwkeurig worden nagelopen en worden vastgelegd. We gaan er van uit dat de trouwe deelnemers aan het Deltaweekend hun agenda’s al weer hebben geblokkeerd. We hopen dat we ook nieuwkomers kunnen verleiden om deel te nemen aan dit unieke driedaagse zeilevenement op het stromend water van de Zeeuwse Delta. En natuurlijk staat de Veronicarace buitengaats op de Noordzee speciaal voor onze jubileumviering volgend jaar op het programma.

Om het niet te vergeten, dit zijn de data:


18 en 19 juni Veronicarace op zee met Colijnsplaat als uitvalshaven
24 t/m 26 juni de jubileumeditie vanuit Zierikzee.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.