Ook met Pasen de boot gereedgemaakt? Of van de ideale weersomstandigheden gebruik gemaakt om direct het water op te gaan? Net als jullie staan ook wij te popelen om van start te gaan voor de 50e editie van het Deltaweekend. Voor deze gelegenheid hebben we een nieuwe poster laten drukken, die momenteel over diverse havens, horeca, winkels en sponsors wordt verspreid. Nog maar twee maanden en het is al zover, om te beginnen met de Veronicarace op 18 en 19 juni. Daarvoor hebben we al een mooi aantal aanmeldingen, maar het kan nog beter. 


Finishschip, de Bolocan
Voor de baan rond de boeien hebben we een fraai finishschip aangeboden gekregen. Dat is de Bolocan, een motorboot van ruim 14 meter, van Hennie van den Boogert. Zonder de inzet van diverse booteigenaren wordt het moeilijk wedstrijdvaren. Daarom onze dank voor dit aanbod.

Ook inschrijven per dag is mogelijk
We zijn benieuwd naar de inschrijvingen. Het Deltaweekend evenement is een professioneel georganiseerde wedstrijd op nationaal niveau waarbij de officiële wedstrijdklassen altijd goed zijn vertegenwoordigd. Eén van de hoogtepunten is het Zeeuws Kampioenschap ORC 1 t/m 4 en ORC DW. Het Deltaweekend wil ook andere categorieën zeilers ruime baan geven zoals beginnende wedstrijdzeilers met familie en vrienden als crew ruim baan geven, inclusief ongemeten en CR boten. En vind je een heel weekend te lang, of kun je geen crew bij elkaar vinden voor drie dagen? Dan kun je ook per dag inschrijven. Uiteraard ding je dan niet mee in het eindklassement, maar er zijn ook verschillende dagprijzen ter beschikking gesteld door onze sponsoren. Trouwens een dag wedstrijdvaren in een mooi deelnemersveld is al een beloning op zich. Dus aarzel niet en schrijf je in!

Aandacht voor onze sponsoren: Delta Yacht

Eén van onze belangrijke sponsoren is Delta Yacht uit Colijnsplaat. Al vele jaren ondersteunen zij het Deltaweekend in financiële en materiele zin. Veel van onze deelnemers zijn klant bij Delta Yacht. Logisch want je kunt praktisch voor alles op watersportgebied bij hen terecht. Zoals ze zelf zeggen is Delta Yacht een gepassioneerd en gespecialiseerd bedrijf op het gebied van watersport en bedient het zijn klanten graag vanuit diverse disciplines: onderhoud, reparatie, renovatie, stalling, makelaardij en schadeherstel. Altijd koers in de juiste richting! De ervaring van klanten is dat je rechtstreeks contact hebt met de specialisten uit diverse vakgebieden. Dat is wel zo fijn en het schept een band met dit bedrijf uit Colijnsplaat. Vergeet bij een bezoek aan de haven in Colijn, niet even bij Delta Yacht binnen te lopen als je een vraag hebt.

Delta Yacht al vele jaren een gepassioneerd en gespecialiseerd watersportbedrijf in Colijnsplaat

Proosten met een jubileumglas
Speciaal voor het jubileum krijgen alle deelnemende bemanningen een mooi jubileumglas met ons logo. Dit glas van hoogwaardige kunststof is geschikt voor meermalig gebruik. Zo gaan we zuinig om met de schaarse grondstoffen en voorkomt het rommel aan de wal van wegwerpbekers. Na afloop kan iedereen dit glas mee naar huis nemen of aan boord zetten als mooie herinnering aan de 50e editie van het Deltaweekend. 

Mediapartner

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.