Kledingpartner
Deltaweekend 2023: Colijnsplaat 23 - 25 juni
Na een prachtig vaarseizoen hier een korte update van het Deltaweekend. 

Na enig puzzelen hebben we de datum voor de volgende editie van het Deltaweekend vastgesteld. Dat wordt het weekend van 23 - 25 juni. We gaan dan weer naar Colijnsplaat, voor velen bekend terrein. De afmeersituatie in de oude Vissershaven is gewijzigd door het verdwijnen van de oude hoge steiger. We gaan kijken hoe we de deelnemersvloot daar kunnen onderbrengen tijdens de wedstrijddagen. Reserveer in ieder geval het weekend alvast in je agenda. 

 
De hoge steiger in de oude Vissershaven is verdwenen 
Bestuurswisseling
Het Deltaweekend is alleen mogelijk door de enthousiaste inzet van een grote groep vrijwilligers. Samen met het bestuur zorgen ze er voor dat de zeilers zo veel als mogelijk aan hun trekken komen. Voor twee bestuursleden was de jubileumeditie hun laatste Deltaweekend als bestuurslid: Karine Dirkzwager en Ruud van de Stroom, beiden vertegenwoordiger van de KR&ZV De Maas. Ruud vertrekt voor enige tijd naar de Carieb met hun mooie zeilschip en Karine treedt weliswaar af als bestuurslid maar blijft gelukkig zorgen voor het walprogramma, dus dat blijft in goede handen. Allebei heel veel dank voor jullie bijdrage. Het stokje wordt overgenomen door Michiel Lampe en Jaap Gelling allebei namens De Maas en als ligplaatshouders ook heel bekend in Colijnsplaat. Michiel en Jaap, welkom! Voor velen zijn jullie geen onbekenden op de wedstrijdbanen van het Deltaweekend, dus je weet waar het het voor doet. We zijn blij dat jullie deze belangrijke bestuurlijke taak op je nemen. Veel succes daarbij.
Michiel Lampe was dit jaar aan boord van de Jack Rabbit Zeeuws Kampioen ORC2.
Jaap Gelling met zijn Barcarolle tijdens het Deltaweekend 2018
Geniet van de nazomer
Het seizoen is nog niet voorbij, er zijn nog leuke wedstrijden waaraan je kunt meedoen zoals in Lelystad, Sint Annaland, Medemblik, Colijnsplaat (Goofies) en de Antwerp Race. Geen straf met dit mooie nazomerweer, dus schrijf je in aldaar!
Foto's: archief Deltaweekend en Anusjka Martens Objectivo Fotografie
mediapartner


Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.