Hierbij nodigen wij de sponsors, vrijwillgers en bestuursleden van harte uit voor de receptie ter gelegenheid van de 50ste editie van het Deltaweekend op vrijdag 24 juni 2022. De receptie vindt plaats op het Luitje in Zierikzee om 17.00 uur.

Samen met u zullen wij het glas heffen op het bereiken van deze bijzondere mijlpaal in aanwezigheid van onze vrijwilligers, relaties, sponsoren en een vertegenwoordiging van het gemeentebestuur van Schouwen-Duiveland.

In verband met onze planning vernemen wij graag of u van deze uitnodiging gebruik wilt maken, door middel van onderstaande response button.

We kijken uit naar uw komst, laat u het weten?

Met hartelijke zeilersgroet

Willem Johannesma
voorzitter Stichting Deltaweek
Parkeeradvies, centrale parkeerplaats circa 15 minuten lopen naar het Luitje

Inschrijvingen

Goed nieuws over de inschrijvingen. De Maxfun25 klasse gaat haar kampioenschap tijdens onze jubileumeditie varen. Inmiddels hebben ook de Solings de Oosterschelde ontdekt en hebben ze samen al een mooi wedstrijdveld samengesteld. Verder heeft de Vereniging Klassieke Scherpe Jachten (VKJS) haar leden opgeroepen om deel te nemen aan de jubileumeditie. In het Manage2Sail inschrijfsysteem is een optie ingevoerd voor deelname door VKJS boten. Uiteraard mogen ze ook in de ORC/IRC klassen meevaren zoals de L’Esprit du Morbihan, een Tina van de hand van Frans Maas van schipper Vincent de Vries, die meestal in het ORC/IRC veld is te vinden. Het zou een mooi cadeautje zijn als we een aantal mooie VKJS klassiekers mogen verwelkomen op de Oosterschelde. We wachten met spanning af. 

Zelf nog niet ingeschreven?  Wacht niet langer en doe het nu!

Proosten met een jubileumglas
Speciaal voor het jubileum krijgen alle deelnemende bemanningen een mooi jubileumglas met ons logo. Dit glas van hoogwaardige kunststof is geschikt voor meermalig gebruik. Zo gaan we zuinig om met de schaarse grondstoffen en voorkomt het rommel aan de wal van wegwerpbekers. Na afloop kan iedereen dit glas mee naar huis nemen of aan boord zetten als mooie herinnering aan de 50e editie van het Deltaweekend. 

Mediapartner

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.